Thursday 6 April 2017

Ιστορίες που Κρύβονταν σε Προφανή Μέρη & Comicdom Con 2017

Aυτό το π/σ/κ 8-10 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ Comicdom Con 2017, και θα βρίσκομαι εκεί με κόμικς και διάφορα άλλα! Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ εδώ: http://www.comicdom-con.gr/ 

Κατα τη διάρκεια του φεστιβάλ θα είμαι είτε στο περίπτερο της Jemma Press, είτε στο περίπτερο του socomic, ή στο τραπέζι μου στο Artist's Alley όπου θα υπογράφω το νέο μου κόμικ άλμπουμ Ιστορίες που Κρύβονταν σε Προφανή Μέρη, το τελευταίο άλμπουμ της σειράς Dracula MGB (My Greek Bailout) που δημιουργήσαμε από κοινού με την Δήμητρα Αδαμοπούλου, και φυσικά όλα τα προηγούμενα άλμπουμ μου.

Μαζί μου θα έχω τα παρακάτω:

❤ New Stuff

Οι Ιστορίες που Κρύβονταν σε Προφανή Μέρη, το τελευταίο μου κόμικ άλμπουμ, θα κάνει το ντεμπούτο του στο Comicdom Con 2017, πριν βγει στα βιβλιοπωλεία.
 

Preview Το καλύτερο μέρος για να κρύψεις κάτι, είναι κάπου που όλοι μπορούν να το δουν. Κανείς ποτέ δεν σκέφτεται να ψάξει εκεί. Συχνά προσπαθούμε να βρούμε αυτό που ψάχνουμε σε κρυψώνες, για να αποκαλυφθεί στο τέλος πως ήταν μπροστά στα μάτια μας από την αρχή, συνήθως μεταμφιεσμένο σε ένα συνηθισμένο αντικείμενο. Η Αλέξια Οθωναίου στο "Ιστορίες που Κρύβονταν σε Προφανή Μέρη", εμπνέεται από τα θαυμαστά φαινόμενα της καθημερινότητας και αφηγείται ιστορίες με πρωταγωνιστές μια οδοντόπαστα, τους ενοίκους μιας πολυκατοικίας ή τις μονές κάλτσες που ως δια μαγείας καταλήγουν να εξαφανίζονται στο πλυντήριο. Χιουμοριστικό, τρυφερό και πολλές φορές καυστικό στα όρια του κυνικού, το άλμπουμ αυτό δεν υπόσχεται να σας αλλάξει την ζωή, σίγουρα όμως θα αλλάξει τον τρόπο που την βλέπετε!

Με την υποστήριξη της ΙΟΝ Σοκοφρέτα και του www.socomic.gr!

Πάνινες συλλεκτικές τσάντες που θα κυκλοφορούν αποκλειστικά στο φεστιβάλ

 ❤ Επίσης

Dracula MGB (my Greek Bailout) 

Το τρίτο και τελευταίο μέρος του Dracula,
της Δήμητρας Αδαμοπούλου και εμού!
  
Χρέη! Χρέη! Χρέη! Ο Δράκουλας δεν ξέρει που χρωστάει! Είναι αδύνατον πλέον να επιβιώσει μέσα στην ελληνική φορολογική παράνοια, με την επιχείρηση του να πηγαίνει κατά διαόλου και με τους υπερφυσικούς δανειστές του να τον κυνηγούν, ψάχνει απεγνωσμένα μια διέξοδο, ένα οριστικό bailout! Το Dracula M.G.B. (My Greek Bailout) είναι ο τρίτος και τελευταίος τόμος της σειράς Dracula, όπου όλοι οι ήρωες θα βρουν ο καθένας τον δρόμο του. Ή μήπως όχι;


Μαζί με το Dracula MGB δώρο κι ένα μπουκαλάκι με το official σατανικό Σαμπουάν Θέρετρον Φέρετρον που χρησιμοποιεί ο Βλαντ στο ξενοδοχείο του.
 
 
Πρωτότυπα καρέ από την τριλογία Dracula υπογεγραμμένα
  
Magic Mug

Prints αριθμημένα και υπογεγραμμένα

Eclipse
Jon Snow and Ghost
King of Fangs

και φυσικά, κόμικς!

Dracula MGH (Jemma Press)
Dracula MGD (Jemma Press)
 Οι συλλογές από web στριπς που φτιάξαμε με τη Δήμητρα Αδαμοπούλου για το socomic.gr και την ΙΟΝ

Dracula SPE
Ένα limited edition postcard book, με αδημοσίευτα στριπάκια και εικονογραφήσεις από το Dracula, της Δήμητρας Αδαμοπούλου και εμού.
Τσακισμένη Αυγή (Jemma Press)
 Το πρώτο προσωπικό μου άλμπουμ.
  Κάτω από τους θολούς και σκονισμένους ουρανούς του Λονδίνου ένα ατύχημα κάνει τις μοίρες τεσσάρων ανθρώπων να διασταυρωθούν. Με φόντο μια πόλη που δεν συγχωρεί, η αναζήτησή τους για καταφύγιο από τη μοναξιά και την αβεβαιότητα τους φέρνει κοντά με τρόπο που θα τους αλλάξει για πάντα – ή θα τους καταστρέψει. Κομμάτια από τις ζωές τους ενώνονται και σχηματίζουν την Τσακισμένη Αυγή, μια ιστορία για τον έρωτα, τον θάνατο, την ανθρώπινη φύση, τις δεύτερες ευκαιρίες και τα μυστικά που ψυθιρίζει ο ατμός των υπονόμων στα λασπωμένα πεζοδρόμια της πόλης.

Bleeding Hearts (Jemma Press)
H συλλογή ιστοριών τρόμου που δημιουργήσαμε από κοινού με τον Σπύρο Δερβενιώτη.

Τσάντες ζωγραφισμένες στο χέρι
Τσάντες με τυπώματα από διάφορα σχέδια μου

Αναλυτικά που θα βρίσκομαι κατα την διάρκεια του φεστιβάλ και οι ώρες που θα υπογράφω:

Παρασκευή 7/4

13.00 - 15.00 ==> Jemma Press
15.00 - 18.00 ==> Artist's Alley
18.00 - 21.00 ==> Στο περίπτερο του socomic

Σάββατο 8/4

12.00 - 16.00 ==> Artist's Alley
16:00 - 19:00 ==> Στο περίπτερο του socomic
19.00 - 21.00 ==> Artist's Alley

Κυριακή 9/4

12.00 - 14:30 ==> Artist's Alley
16:00 - 18:00 ==> Στο περίπτερο του socomic
18.00 - 19.00 ==> Jemma Press
19.00 - 21.00 ==> Artist's Alley


No comments: